logo


ASORTIMAN / Drvene fasadne obloge

Drvene fasadne obloge su pluća pomoću kojih kuća diše i postaje dio prirode. Drvo nam daje osjećaj topline i udobnosti. Pored zaštite od vremenskih utjecaja fasadni, cladding, elementi od drveta imaju i veću prozračnost što omogućava bolju mikroklimu u objektu i okolini. Drvenim fasadnim oblogama mogu se obložiti vanjski zidovi objekta u cijelosti ili samo jedan njegov dio, kombinirajući ih sa drugim tipovima fasada. Sibirski ariš i termički obrađeni četinari ne sadrže štetne kemijske supstance, otporniji su na insekte i truljenje. Vremenom, bez impregnacije, obloge dobivaju srebrnastu patinu.

Termičkom obradom se odstranjuje smola iz drveta četinara. Zahvaljujući tome kasnije smola ne curi i ne kaplje pa sama fasada ne zahtjeva posebno održavanje. Gustoća termički obrađenog drveta je za približno 10% veća od neobrađenog.
 
Drvena fasadna obloga se izrađuju od različitih vrsta drveta koje imaju zajedničku osobinu da imaju dug vijek trajanja uz minimalno održavanje.
 
U ponudi imate različite profile i različite vrste drveta koje možete montirati tako da dobijete poseban izgled kojim ćete obogatiti arhitektonski izgled objekta.

Cladding

Načini plaćanja

Gotovinom uz popust - akcijski proizvodi od 5-30% popusta
American: od 12-60 mjeseci / Diners: do 12 mjeseci
Maestro, Visa i Master Card (ZA-BA) - 2-12 obroka, min. 200,00kn bez KTA