logo


PROFIL TVRTKE FIBAS d.o.o.

O nama

Tvrtka Fibas d.o.o. kao najveći distributer podnih obloga u Dalmaciji bavi se prodajom i montažom svih vrsta podnih obloga i pratećeg materijala.

S više od 25 godina iskustva u poslovanju Fibas d.o.o. najveći je distributer podnih obloga u Dalmaciji. Preko naših Floor Experts poslovnica, odnosno centara u Šibenik, Zadar i Split, pokrivamo velik dio dalmatinskog područja prodajnim programom koji obuhvaća masivne gotove parkete – lakirane i neobrađene, dvoslojne gotove parkete, troslojne gotove parkete, višeslojne gotove parkete, drvene obloge za vanjske površine, drvene obloge za vanjske i unutrašnje zidove, gotovi lakirani pluto, vinil i linoleum u pločama, kao i sve vrste letvica, profila, podloga i drugih materijala koji su potrebni za montažu podnih obloga. Opširniju i bogatiju ponudu nećete nigdje naći.

Uz drvene podne obloge nudimo tepihe i tepisone u različitim veličinama i dezenima. Tepisi su strojne ili ručne izrade. Ručno izrađeni vuneni tepisi kao što je npr. Gabbeh Iran izrađuju se od tri do pet mjeseci te su bojani prirodnim bojama. Strojni tepisi iz naše ponude imaju certifikate koji potvrđuju da su antibakterijski, antistatični i protiv grinja, te je takve tepihe vrlo lako održavati.

U našim centrima u Šibeniku, Zadru i Splitu pomoći ćemo Vam da odaberete odgovarajuću podnu oblogu i ostale pomoćne materijale, ponudit ćemo Vam korisne savjete u pogledu montaže i održavanja. Možemo ponuditi cjelokupnu uslugu po principu "ključ u ruke"; od savjetovanja, nabave, dostave, montaže i jamstva.

Naše usluge

Sigurni smo da Vam možemo pomoći da podne obloge budu izabrane prema Vašim potrebama i željama. Nudimo usluge:

  • - savjetovanja pri odabiru
  • - tehnička izmjera prostora, izrada nacrta i ponude
  • - uljenje, lakiranje, brušenje, niveliranje
  • - krojenje na mjeru i rubljenje tepiha - tepisona
  • - dostava na adresu
  • - ugradnja uz garanciju

 

Naši djelatnici i partneri

Naše stručno, educirano osoblje i partneri podopolagači pomoći će Vam u svakom trenutku i savjetovati Vas kako odabrati najbolji proizvod.

 

Garancija i kvaliteta

Za sve naručene radove po sistemu "ključ u ruke" dajemo garanciju za kvalitetu izvedenih radova i ugrađenu robu.

Konstantno se brinemo da su proizvodi kvalitetni, ekološki odgovarajući i tehnološki napredni, a ponuda uvijek bogata tako da se zadovolje sve tržišne potrebe.

Načini plaćanja

Gotovinom uz popust - akcijski proizvodi od 5-30% popusta
American: od 12-60 mjeseci / Diners: do 12 mjeseci
Maestro, Visa i Master Card (ZA-BA) - 2-12 obroka, min. 200,00kn bez KTA