O NAMA

Tko smo mi

Tvrtka Fibas d.o.o. bavi se prodajom i ugradnjom svih vrsta podnih obloga i pratećeg materijala. Sa više od 30 godina iskustva poslovanja najveći smo distributer podnih obloga u Dalmaciji.

Preko naših salona u Zadru, Šibeniku i Splitu pokrivamo velik dio dalmatinskog područja prodajnim programom koji obuhvaća sve vrste gotovih i neobrađenih parketa, laminatne i LVT podne obloge, PVC podove, tepisone, umjetnu travu, decking te sav pripadajući materijal potreban za ugradnju i održavanje.

U svakom od naših salona izloženo je preko 500 uzoraka podnih obloga renomiranih domaćih i svjetskih proizvođača za koje jamčimo vrhunsku kvalitetu te brz rok dobave. 

Educirano osoblje

Naše educirano osoblje pomoći će vam da odaberete odgovarajuću podnu oblogu i potrebne prateće materijale te vam pružiti korisne savjete u pogledu ugradnje i održavanja.  

U mogućnosti smo ponuditi i cjelokupnu uslugu po principu “ključ u ruke”; od savjetovanja do dobave i ugradnje uz jamstvo. Zadovoljstvo naših kupaca te uspješno poslovanje dugi niz godina najveći je motiv i pokretač daljnjeg kontinuiranog rasta i napretka našeg poduzeća.  

Naš slogan Flooring & more simbolizira našu misiju i poslovnu politiku – dati kupcima više od samog proizvoda, uštedjeti njihovo vrijeme i pružiti im najbolju verziju njihovog privatnog prostora u kojem će provesti svoje dragocjene trenutke. 

Garancija i kvaliteta

Za sve naručene radove po sistemu “ključ u ruke” dajemo garanciju za kvalitetu izvedenih radova i ugrađenu robu.

Konstantno se brinemo da su proizvodi kvalitetni, ekološki odgovarajući i tehnološki napredni, a ponuda uvijek bogata tako da se zadovolje sve tržišne potrebe.

Naši djelatnici i partneri

Naše stručno, educirano osoblje i partneri podopolagači pomoći će Vam u svakom trenutku i savjetovati Vas kako odabrati najbolji proizvod.

Naše usluge

Sigurni smo da Vam možemo pomoći da podne obloge budu izabrane  prema Vašim potrebama i željama.

o nama - fibas

Savjetovanje pri odabiru

o nama - fibas - icon measure

Tehnička izmjera prostora i izrada ponude

o nama - fibas - icon

Niveliranje podloge, uljenje i poliranje parketa

o nama - fibas - icon

Krojenje po mjeri i rubljenje tepisona

o nama - fibas - icon

Dostava na adresu

o nama - fibas - maintenance

Ugradnja uz garanciju