Vizualni identitet

Nakon 30 uspješnih godina poslovanja, sa velikim ponosom vam predstavljamo novi vizualni identitet Fibasa.

Osim naše nove web stranice, tu je i novi logotip koji predstavlja stiliziran prikaz oblika i detalja proizvoda zastupljenih u našem prodajnom asortimanu.

Kombinacijom dobivenih oblika i slova F nastao je znak koji obuhvaća sve elemente našeg identiteta. 


 

Vizualni identitet počiva na načelima obiteljskog

poslovanja i tradicijskim vrijednostima koje  

FIBAS uspješno primjenjuje u svakodnevnoj  

praksi u svojih trideset godina postojanja,

kao što su: 

  • specijaliziranost i profesionalnost 

  • zadovljstvo krajnjih korisnika u prvom planu 

  • sigurnost i kvaliteta usluge 

 


Oblaganje i dekoriranje podova nije samo zanatski posao. To je posao dizajniranja funkcije i izgleda okoline u kojoj živimo, djelujemo i rastemo. Okoliš koji nas okružuje gradi našu osobnost i reflektira se kroz svjesno definiranje našeg privatnog prostora pa možemo reći da supostojimo sa prostorom.
 

Prostor doživljavamo kroz tri dimenzije: širinu, dužinu i visinu, no ne smijemo zaboraviti da ga ni dodatnu dimenziju u vidu vremena koje provodimo sa obitelji, kolegama i prijateljima, a to je vrijednost zbog koje se trebamo potruditi svoje prostore učiniti što ugodnijima za život. 


flooring

 

Naš novi slogan Flooring & more simbolizira našu misiju i poslovnu politiku – dati kupcima više od samog proizvoda, uštedjeti njihovo vrijeme i pružiti im najbolju verziju njihovog privatnog prostora u kojem će provesti svoje dragocjeno vrijeme. 

 

NOVA WEB STRANICA 

Naš novi web prilagođen je kako velikim uređajima, tako i pametnim telefonima i tabletima. Maksimalno ćete uživati u novom virtualnom iskustvu koje vam donosimo. 

Prelistajte kompletan sadržaj naše web stranice i saznajte puno kvalitetnih informacija o svijetu podnih obloga. Čak i ako u ovom trenutku niste u potrazi za podnim oblogama, vjerujemo da ćete uživati u sadržaju. 

Nova Fibas web stranica donosi vam i dio sa novostima i zanimljivim člancima iz svijeta podnih obloga i uređenja interijera kojima ćemo posvetiti dosta pažnje. Pisat ćemo o vrstama parketa i modernih podnih obloga, davat ćemo savjete o izboru pravog parketa, savjete o uređenju doma, o čišćenju drvenih površina i još puno toga. 

Pregledajte našu web stranicu i budite slobodni povratno nam se javiti sa pitanjima ili Vašim mišljenjem. Poruku ili upit možete poslati putem e-maila. Dovoljno je da popunite kontakt obrazac i stisnete dugme Pošalji. Naravno, možete nam se javiti i pratiti nas i na društvenim mrežama kao što su Facebook i Instagram. Svakako cijenimo ako naše novosti ili blog objave podijelite sa drugim korisnicima. 

PODJELI:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp