Povratak eleganciji: Chevron parketi su ponovno u trendu

Chevron parketi koji su simbol klasike ponovno su na vrhu popisa trendova u uređenju interijera. Ovaj popularan dizajn podova ne samo da prostoriji daje sofisticirani izgled, već sa sobom nosi povijest i poveznicu sa francuskim dvorcima.  

Elegantna povezanost sa francuskim dvorcima 

Kada razmišljamo o francuskim dvorcima, odmah nam padaju na pamet luksuz, rafiniranost i povijest. Chevron parketi izvorno potječu iz 17. stoljeća i bili su popularni u europskim dvorcima iz tog razdoblja. Njihova izuzetna geometrija i pažljivo postavljeni dijagonalni uzorak stvorili su impresivan dojam što ih je učinilo prikladnim izborom za dvorane i slične prestižne prostore. U francuskim dvorcima, chevron parketi često su krasili podove grandioznih dvorana, kraljevskih i plemićkih rezidencija. Ovaj podni dizajn nije bio samo estetski atraktivan već je i održavao visoki društveni status vlasnika dvorca. 

Povratak u moderno doba 

Danas, chevron parketi ponovno doživljavaju procvat u svijetu dizajna interijera. Zašto? Osim njihove iznimne estetike i klasičnog šarma, chevron parketi donose dašak povijesti u moderne domove. Osim toga ovi podovi su više od samog trenda – oni su investicija koja podiže vrijednost nekretnine. Ako želite unijeti dašak elegancije u svoj dom, razmotrite postavljanje chevron parketa. Kolekcija Artisan donosi 8 predivnih hrastovih parketa koji se mogu polagati u francuski vez. Možete birati bijeljeni, natur hrast ili toplije tonove smeđeg bajca. Ako ni jedan od gotovih dezena ne zadovoljava Vaš ukus, nijansu možemo postići prema Vašim željama. 

PODJELI:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp